Web Analytics Made Easy - Statcounter

نحوه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی از طریق عابر بانک ، پرداخت قبوض تامین اجتماعی از طریق اینترنت ، پرداخت قبض تامین اجتماعی از طریق اینترنت

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: بیمه پردازان اختیاری این سازمان برای دریافت تسهیلات باید در سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت نام کنند.

شاغلین خانگی می‌توانند با مراجعه به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی در هر شهر نسبت به اطلاع از مدارک و ثبت نام اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، نرخ کامل بیمه ١٨ درصد است و این بیمه شامل بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی می‌شود.

راه‌های مختلف پرداخت حق بیمه برای کارفرمایان تامین اجتماعی

از طریق پرتال اختصاصی کارفرمایان به نشانی portal.tamin.ir

و یا samt.tamin.ir

پرداخت حق بیمه با کارت شتاب از طریق سایت بانک رفاه کارگران

برای پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی چند راه دارید. اول اینکه حضوری برای پرداخت حق بیمه به مراکز معرفی شده مراجعه کنید. اما راه‌های بهتری هم برای پرداخت حق بیمه وجود دارد. یک از این راه‌ها پرداخت اینترنتی حق بیمه تامین اجتماعی است. برای پرداخت اینترنتی حق بیمه تامین اجتماعی فقط به یک کارت بانکی نیاز دارید. در ادامه مراحل پرداخت اینترنتی حق بیمه تامین اجتماعی را برای شما بیان می‌کنیم.

پرداخت اینترنتی حق بیمه تامین اجتماعی با کارت بانکی

۱- ابتدا به سایت بانک رفاه کارگران به آدرس www.refah-bank.ir بروید. سپس از گزینه‌های نوار میان سایت روی گزینه «پرداخت حق بیمه با کارت شتابی» کلیک کنید (گزینه سبز رنگ).

۲- با انتخاب گزینه پرداخت حق بیمه با کارت شتابی شما به صفحه «پرداخت سازمان تامین اجتماعی» وارد می‌شوید.

۳- در این مرحله شناسه پرداخت و مبلغ پرداختی را در محل‌های مربوطه وارد کنید.

پرداخت سازمان تامین اجتماعی شناسه پرداخت و مبلغ پرداختی را در محل‌های مربوطه وارد کنید

۴- سپس روی کلید بررسی شناسه پرداخت کلیک کنید.

۵ – اطلاعات نمایش‌داده شده را بررسی نمایید و درصورت تایید، گزینه «اطلاعات فوق مورد تایید می‌باشد» را انتخاب نمایید.

۶- پس از تایید اطلاعات، وارد درگاه پرداخت اینترنتی می‌شوید. در این صفحه باید شماره کارت ۱۶ رقمی، رمز دوم کارت بانکی(رمز خرید اینترنتی)، شماره cvv2، تاریخ انقضا و عبارت امنیتی را وارد نمایید و پس از اطمینان از اطلاعات واردشده، روی کلید پرداخت کلیک کنید.

پس از پرداخت رسیدی مانند رسید بالا برای شما صادر می‌شود. شماره پیگیری را یادداشت نموده و آن را جهت پیگیری‌های بعدی نزد خود نگه‌دارید و یا بر روی کلید چاپ کلید کنید. به همین سادگی، پرداخت شما انجام شد.

پرداخت فیش حق بیمه از طریق دستگاه عابربانک

برای پرداخت فیش حق بیمه از طریق دستگاه عابر بانک، لازم است به یکی از دستگاه های عابر بانک رفاه، ملی، صادرات، کشاورزی، سپه، ملت و تجارت مراجعه نمایید. شیوه پرداخت در بانکهای ذکر شده تفاوت زیادی ندارد، فقط در برخی موارد گزینه ها یا منوها با یکدیگر متفاوت است که هر یک بطور جداگانه شرح داده خواهد شد.

چند نکته:

برای پرداخت فیش حق بیمه از طریق دستگاه عابر بانک، رمز اول کارت مورد استفاده قرار می گیرد و نیازی به رمز دوم نیست.مهم نیست که کارت شما مربوط به کدام بانک باشد، تمامی کارت های عضو شتاب در عابر بانکهای دارای خدمات قبوض تامین اجتماعی قابل استفاده می باشد.در هنگام وارد نمودن شناسه پرداخت و مبلغ، نهایت دقت را بعمل آورید.زمانی که شناسه پرداخت را وارد می کنید، توجه داشته باشید؛ از خط فاصله مابین اعداد صرفنظر کنید و فقط اعداد را وارد نمایید و همچنین شناسه برگ پرداخت (در خط اول) را وارد نمایید و شناسه بانک ملت را وارد نکنید. شناسه بانک ملت برای پرداخت از طریق دستگاه و سایت بانک ملت مورد استفاده قرار می گیرد.پس از پرداخت، دستگاه به شما رسید ارائه می دهد ولی معمولا بدلیل استفاده از رول کاغذ حرارتی در دستگاههای عابربانک، پس از مدتی رسید کم رنگ شده و یا پاک می شود. بنابراین توصیه می شود یا از رسید کپی تهیه شود و ضمیمه فیش شود و یا شماره پیگیری، تاریخ پرداخت و مشخصات کارت روی فیش یادداشت شود تا در صورت لزوم قابل پیگیری باشد.به منظور جلوگیری از مغایرت، از رند کردن مبالغ جداً خودداری فرمایید.

مراحل پرداخت فیش حق بیمه تامین اجتماعی با دستگاه عابر بانک (در حال حاضر ۷ بانک) بدین شرح است:

بانک رفاه کارگران:

 کارت خود را وارد نمایید.زبان فارسی را انتخاب نمایید.رمز کارت را وارد نمایید.گزینه پرداخت فیش حق بیمه تامین اجتماعی را انتخاب نمایید.گزینه پرداخت توسط صفحه کلید را انتخاب نمایید.شناسه قبض را وارد نمایید و تایید را انتخاب نمایید.مبلغ قبض را وارد نمایید و تایید را انتخاب نمایید.اطلاعات را تایید کرده و رسید خود را دریافت نمایید.انصراف را انتخاب کرده و کارت خود را بردارید.

 

 بانک ملی:

 کارت خود را وارد نمایید.زبان فارسی را انتخاب نمایید.رمز کارت را وارد نمایید.گزینه فروش شارژ و سایر خدمات را انتخاب نمایید.گزینه پرداخت قبض تامین اجتماعی را انتخاب نمایید.شناسه پرداخت را وارد نمایید.مبلغ را وارد نمایید.اطلاعات را تایید کرده و رسید خود را دریافت نمایید.انصراف را انتخاب کرده و کارت خود را بردارید.

بانک ملت:

 کارت خود را وارد نمایید.زبان فارسی را انتخاب نمایید.رمز کارت را وارد نمایید.گزینه انتقال وجه را انتخاب نمایید.گزینه حساب سازمان تامین اجتماعی را انتخاب نمایید.مبلغ را وارد نمایید.شناسه واریزرا وارد نمایید. توجه داشته باشید؛ حتماً شناسه بانک ملت را وارد نمایید.اطلاعات را تایید کرده و رسید خود را دریافت نمایید.انصراف را انتخاب کرده و کارت خود را بردارید.

دریافت فایل PDF “راهنمای پرداخت اینترنتی لیست حق بیمه کارفرمایان

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار بانکی اطلاعات عمومی روز بیمه تامین اجتماعی حق بیمه تامین اجتماعی حق بیمه کارفرما و کارگر سایت بیمه تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۹۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان

بر اساس تازه‌ترین آمارها بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و اختیاری جدید به آمار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی افزوده شده که به زعم کارشناسان و تحلیلگران افزایش دستمزدها در دولت سیزدهم در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ یکی از وظایف وزارت کار صرفنظر از اجرای سیاست‌های اشتغال، حمایت از نیروهای کار شاغل است و بر همین اساس بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل و سهم آنها از کل شاغلان ضروری است. در تعریف، بیمه شده به فردی گفته می‌شود که با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه، حق استفاده از مزایای مندرج در قانون سازمان بیمه‌گر را دارد.

بیمه شده اجباری، بیمه شده‌ای است که به دستور کارفرما یا نماینده او در محلی به نام کارگاه مشغول به کار و حق بیمه او واریز می‌شود و مزد و حقوق می‌گیرد که عمدتا اشتغال پایدار در قالب بیمه‌های اجباری است. اما در بیمه اختیاری، فرد با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی خواهان انعقاد قرارداد بیمه اختیاری می‌شود و موظف است حق بیمه خود را در زمان مقرر پرداخت کند که مشاغل آزاد و خویش‌فرما از زیر مجموعه‌های بیمه اختیاری به شمار می‌روند.

طبق گزارش‌ها طی دو سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده به نحوی که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده و بر اساس اعلام معاونت اشتغال وزارت کار در ۷ ماهه اول سال گذشته ۵۵۰ هزار نفر کد بیمه اجباری و حرف و مشاغل جدید به ثبت رسیده است. افزایش آمار بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی بیانگر رونق حوزه تولید است.

طبق گزارش‌ها در طول ۲.۵ سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده و بر اساس تازه‌ترین آمار بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده است.محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اواخر سال گذشته با تایید آمار بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی اعلام کرد: قطعا برایشان اشتغال ایجاد شده و مشخص است که کد بیمه جدید اجباری است یا حرف و مشاغل است.

یکی از سیاستهای اثرگذار و مثبت دولت سیزدهم افزایش حداقل دستمزد کارگران بود که موجب افزایش تعداد بیمه‌شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی شد. در سه سال دولت سیزدهم حداقل دستمزد کارگران ۱۷۰ درصد افزایش یافت و به طور میانگین سالانه ۴۰ درصد حداقل دستمزد کارگران رشد داشته است.

در آغاز دولت سیزدهم حداقل دستمزد ماهانه کارگران ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بود که با گذشته ۲.۵ سال به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان رسید و حداقل دریافتی کارگران به بیش از ۱۱ میلیون تومان افزایش یافت. این امر بر ایجاد انگیزه کارگران شاغل در بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی اثرگذار بود و موجب بازگشت کارگران به خطوط تولید شد.

به اعتقاد کارشناسان با افزایش دستمزدها و ایجاد روحیه کار، آمار بیمه‌شدگان اجباری نیز افزایش پیدا کرده است. افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری به این معناست که کارفرما نیروی کار را جذب و او را بیمه کرده است.

در همین راستا ناصر چمنی ـ کارشناس حوزه کار در گفت و گو با ایسنا، حقوق و دستمزد را در بالارفتن آمار اشتغال و بیمه شدگان تامین اجتماعی موثر دانست و گفت: افزایش حقوق باعث می‌شود تا افراد به کار ترغیب شوند و بیشتر کارگاه‌ها و واحدهایی که به دنبال کارگر هستند بتوانند نیرو جذب کنند.

وی ادامه داد: بخش اعظمی از کسانی که ساعت‌های متمادی در یک بنگاه یا واحد تولیدی مشغول کار هستند، وقتی حقوق و دستمزد ناچیزی دریافت می‌کنند دیگر تمایلی به کار در خط تولید نشان نمی‌دهند و عمدتا به سمت مشاغل غیررسمی،کاذب و ناپایدار می‌روند.

به گفته این کارشناس حوزه کار، این تصور وجود دارد که دستمزد پایین کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد لذا از طریق کار در مشاغل کاذب یا خدماتی نظیر تاکسی‌های اینترنتی به دنبال تامین هزینه‌های زندگی هستند. از این رو افزایش دستمزدها می‌تواند تاثیر بسزایی در آمار بیمه شدگان و اشتغال داشته باشد.

به گزارش ایسنا،‌ برابر ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلفند مطابق قانون تأمین اجتماعی نسبت به بیمه کارگران واحدهای خود اقدام کنند. جذب بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید در سازمان تامین اجتماعی نشان از رشد تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و اهتمام دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال پایدار در کشور است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان